Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Što jesti na poslu?

Što od hrane ponijeti na posao? Što jesti, a da te ne uspava i da daje energiju? Banana? Smoothie? Ili bi nešto konkretno?

Što jesti na poslu?

Dobro razmisli jer je kvalitetan izbor i unos namirnica od velikog značaja za vrijeme radnog vremena. Ako nisi od onih koji redovito nose već pripremljenu hranu, najbolja ti je opcija dostava hrane

Najedi se fino i povoljno uz Catering Gemini. Ova zagrebačka zalogajnica smještena na Selskoj cesti 34 trebala bi biti tvoj današnji izbor za užinu na poslu, odnosno gablec. Catering Gemini može biti tvoj izbor i za večeru ili ručak u slučaju da ga nemaš vremena pripremiti.

Naravno, ne moraš do Selske 34, nego putem dobartek.hr aplikacije možeš naručiti dostavu hrane na željenu adresu. 

Zašto bas Catering Gemini? E, pa zato što oni imaju odličnu ponudu dnevnih jela, gableca, jela s roštilja, ribe, rižota, deserta… Dostava hrane u Zagrebu uistinu je još bogatija uz njihovu ponudu. 

Nećemo ti puno opisivati o kakvim se okusima radi jer se moraš osobno uvjeriti u to. Znaš već što ti je činiti, ali evo ti samo nekoliko smjernica što naručiti. Osim što ćeš se ti počastiti njihovom porcijom, Catering Gemini odlična je prilika za gablece u firmi tako da ekipi s posla predloži dobartek.hr na poslu uz koji će svakodnevno naručivanje, kao i plaćanje računa, biti nemjerljivo jednostavnije.

Dok vi smišljate što danas jesti, mi donosimo top 10 najnaručivanijih gableca. Pokazalo se da korisnici dobartek.hr aplikacije u Zagrebu najviše naručuju sljedeća jela iz restorana Catering Gemini.

DNEVNA PONUDA JELA

Što se dnevne ponude jela tiče, iznimno popularno jelo je pohana piletina s cornflakesom uz pomfrit i aurora umak. Cijena je skoro pa smiješna! Top!

GABLECI

Dalmatinci se misle što jesti za marendu, a malo sjevernije pitaju što jesti za gablec na poslu? E, pa ako si u Zagrebu i ako čitaš ovaj tekst, onda naruči dostavu gableca iz Geminija. Najpopularniji među gablecima im je piletina sa žara uz njoke, umak od četiri vrste sira, salatu i kruh. Javi nam kako ti se sivđa!

Naruči gablec na dobartek.hr

JELA SA ŽARA

Kad su najbolja jela sa žara u Zagrebu u dostavi u pitanju, definitivno je jedan od vodećih Catering Gemini. Ukusno, brzo i povoljno! Provjeri što se nudi u njihovom jelovniku u dobartek.hr aplikaciji, a najaručivaniji su veliki ćevapi i pileći file sa žara. Naši korisnici pisali su u komentarima da se hrana topi u ustima. Probaj i ti!

PALAČINKE

Možeš naručiti slatke i slane palačinke. Od slanih nude pohanu palačinku uz koju dobiješ i pomfit. Od slatkih su najnaručivanije palačinke s nutellom i palačinke s čokoladom.

RIBA

Naruči ručak na dobartek.hr

Pitaš se što jesti za gablec? Pa ribu. Najviše su im tražene pohane lignje uz koje dobiješ tartar i kruh. Čista petica! Ove kvalitetne nutritivne vrijednosti dat će ti energije za ostatak radnog dana!

SALATA

Salata za ručak može biti izvrsna opcija. Zdravo je, niskokalorično i energetski itekako vrijedno. Pogledaj u aplikaciji koje se sve nude i koje imaju oznaku popularno!

Besplatna dostava ručka u Zagrebu

NJOKI I RIŽOTA

Njoki s četiri vrste sira iz Geminija su prava delicija. Ako nisi za njoke, naruči rižoto s pršutom i kaduljom. Naši ga korisnici obožavaju!

#UživajOffline uz dobartek.hr!

11.8.2020. 12:13:41
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.