Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Šibenska ¿Habla? čeka te u dobartek.hr aplikaciji

De que hablas? De ¿Habla?, por supuesto! Muy bien!

Šibenska ¿Habla? čeka te u dobartek.hr aplikaciji

Nadamo se da je gledanje šanjolskih sapunica urodilo plodom pa da razumiješ što piše. Ako i ne razumiješ, nema veze jer kad napišemo ¿Habla?, mislimo na šibensku food and beer zalogajnicu ¿Habla?.

Dostava hrane u Šibeniku nikada nije bila lakša uz dobartek.hr.

U zalogajanici ¿Habla? hrana govori sve jezike dok ti jedeš. Progovorit ćeš ih i ti ako odmah uzmeš mobitel u ruke, otvoriš dobartek.hr aplikaciju i naručiš dostavu hrane na svoju adresu.

Uno, dos, tres… Krenimo!

SENDVIČI

Naruči dostavu na dobartek.hr

Topli sendvič sir, šunka, topli sendvič tuna, topli sendvič pikant i El Chicco čine kvartet kojem nitko ne može odoljeti. El Chicco veliki je sendvič u 180 grama teškoj lepinji s 220 grama piletine na žaru, uz sir i pečenu pancetu te dodatke (¿Habla? umak, pomidore, zelena salata i kiseli kukumari), a nudi se i u blagoj ili ljutoj varijanti (s chilly papričicom). On je ujedno i najdraža opcija korisnicima dobartek.hr aplikacije.

JELA S ROŠTILJA

Dostava jela s roštilja u Šibeniku

U ¿Habla? jelovniku unutar dobartek.hr aplikacije naići ćeš na obilatu ponudu jela s roštilja. Od hamburgera, cheeseburgera, miješanog mesa, ćevapa do pohane piletine i ostalih grill delicija. Otvori jelovnik u dobartek.hr aplikaciji i odaberi točno ono što ti se jede! Mmm… Mirišu preko aplikacije!

GLAVNA JELA S PRILOGOM

Pohana piletina, kotlet na žaru, piletina s roštilja, svinjski lungić na žaru, punjeni lungić čine glavna jela. Obilate porcije, povoljne cijene i brza dostava govore ti da bi ¿Habla? trebala biti tvoj današnji izbor. I to pogotovo ako si na poslu, misliš se što danas jesti. U tom slučaju, baci oko i na naš dobartek.hr na poslu jer je možda baš to ono rješenje koje jedva čekaš za nikad jednostavnije naručivanje ručka na posao.

PRILOZI

O kakvim prilozima je riječ, provjeri u aplikaciji. Mmmm… Mirišu preko ekrana!

DOSTAVA PIĆA

Naruči dobartek.hr u Šibeniku

Osim dostave hrane, možeš naručiti i dostavu pića. Ponuda je bogata pa se možeš osvježiti uz sok, pivu, gazirano piće ili razbuditi uz kavu.

Dobar ti tek i javi nam koje jezike sad govoriš!

P.S. #UživajOffline!

11.8.2020. 11:00:58
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.