Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

0,00 kn
Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.
Odaberi restoran i dodaj jela po želji.

Moja omiljena jela
Moja pizza je Mirakul

Moja pizza je Mirakul

Ma ček’, ne znaš za pizzeriju Mirakul?! Ma nema šanse…

Pukni od zdravlja uz Green House

Pukni od zdravlja uz Green House

Ako su ti dosadili klasični jelovnici, Green House i mi donosimo odlično rješenje za sve koji nemaju ideje!

Mi obožavatelji kebaba s kolodvora Zoo

Mi obožavatelji kebaba s kolodvora Zoo

Iako junacima kultne knjige Mi djeca s kolodvora Zoo kebab nije bio najdraža porcija, baš na tom berlinskom kolodvoru proslavljena je ova, podrijetlom turska delicija.

Maskirane fritule

Maskirane fritule

Uoči pokladnog utorka, food bloger Hrvoje Stojanov donosi recept za castagnole.

Jesi za 寿司 ?

Jesi za 寿司 ?

Obožavaš li i ti 寿司 kao i mi? Mislimo na sushi, naravno, a Sushi Corner Split potaknuo nas je da naučimo kako se na japanskom piše ova sirova, neopisivo savršena delicija.

Fast food IN zadovoljava i najzahtjevnija nepca!

Fast food IN zadovoljava i najzahtjevnija nepca!

Da i najzahtjevnija nepca budu zadovoljena pobrinula se ekipa iz Fast fooda IN čijoj je slasnoj i svježoj ponudi teško odoljeti.

U siječnju se najviše uživalo u...

U siječnju se najviše uživalo u...

Dragi naši ljubitelji dobartek.hr platforme, odlučili smo vas počastiti mjesečnikom! Da, mjesečnikom, dobro ste pročitali. A što je to točno?

Dan za sve hranoljupce

Dan za sve hranoljupce

Da, spomenut ćemo Valentinovo, ali nemoj odmah prestati čitati ovaj tekst. Jer nisu sve prave ljubavi tužne i nisu sve ljubavi iste.

Wok je uvijek dobra ideja!

Wok je uvijek dobra ideja!

Pogotovo ako ti padne na pamet da naručiš nešto iz That’s all Woks, inače prvog splitskog wok bara.

Nek’ nam je slastan dobartekov dan ćevapa!

Nek’ nam je slastan dobartekov dan ćevapa!

S roštilja, tave, juneći, punjeni sirom, sarajevski, travnički, banjalučki, šiš-ćevap… Ma u kojem god obliku, veličini i iz kojeg god dijela dolazili, samo da su dobro pripremljeni i umotani u ukusnu lepinju ili, još bolje, u vrući somun u kojem se topi kajmak i lijeno proteže luk.

0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.