Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

U zalogajnici Health IN sve je toliko ukusno da ne možeš stati jesti!

Tamo ti se ispunjavaju želje jer, sve što zamisliš da ti se jede, sve se tu nalazi.

U zalogajnici Health IN sve je toliko ukusno da ne možeš stati jesti!

Unutar nekoliko simpatičnih kvadrata ovog restorana smjestile su se brojne delicije, od slanog do slatkog. Naravno da ti i dobartek.hr ispunjava sve želje pa, ako si za opciju uživanja u hrani na kauču, znaš što ti je činiti. 

Nakon ovih nekoliko uvodnih rečenica, odmah se prebaci na gledanje jelovnika i vrati se tekstu kako bismo ti pomogli pri odabiru. I, što kažeš na ponudu? Dilema velika, je l’ da?! Kako i ne bi bila kad i ovako preko zaslona imaš osjećaj da zamiriše sve. Nemoj preskočiti pojesti predjelo jer je dnevna ponuda juha odlična. Proljetne rolice, vege tortilje i vegan bowl također su odličan izbor za gricnut’ nešto prije konkretne porcije. 

Naruči besplatnu dostavu iz restorana HealthIn

Što se tiče konkretne ponude, Health IN se pobrinuo da ti pamet stane. Ramstek rolice, kikiriki piletina, Health in piletina, tortilje, pljeskavice, burgeri, rižoti, tjestenina… Eto, baš da ti stane.

Tjestenina Monte Mare jedna je od najčešće naručivanih. Stvarno i očekivano jer spoj tagliatela od heljdinog brašna s vrganjima, škampima, špinatom i baby mozzarellom čine perfekciju. Ekipu najklikanijih čine i Health IN piletina, pileći burger, Wok piletina, Beef Chill, Hulk pljeskavica, Vege Curry, Ramstek Tagliata. Tu su i ostale klik zvijezde, a to ostavljamo tebi da istražiš u njihovu jelovniku na platformi dobartek.hrHealth IN salate i rižoti također popravljaju dan i svako loše raspoženje. Ako se kojim slučajem nećkaš hoćeš li naručiti nešto slatko, odustani od dvojbe i naruči nešto.

Besplatna dostava zdrave hrane na dobartek.hr

Naruči dostavu na dobartek.hr

Keto palačinke, banana palačinke i chia puding ne odbijaju se! Da više ne nabrajamo, klikni na dobartek.hr, dočekaj dostavu na kućnoj adresi i osvježi se uz Health IN porciju.

5.3.2020. 15:25:28
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.