Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Fast food IN zadovoljava i najzahtjevnija nepca!

Da i najzahtjevnija nepca budu zadovoljena pobrinula se ekipa iz Fast fooda IN čijoj je slasnoj i svježoj ponudi teško odoljeti.

Fast food IN zadovoljava i najzahtjevnija nepca!

U ovom splitskom fast foodu nudi se nekoliko vrsta pizza, mesnih porcija, jela s roštilja, sendviča, tortilja, burgera, salata i brojnih ostalih jela. Osim što ćeš se fino okrijepiti, možeš uživati i u čaši vina ili piva. U ponudi ćeš pronaći i jela za vegetarijance; razlog više za baciti oko na ovaj jelovnik.

Uvijek svježa hrana, tijesta domaće recepture te domaći proizvodi i umaci ono su što njihovu ponudu čini tako ukusnom i posebnom. Potvrda za izvrsnost ovog fast fooda brojni su posjetitelji, kao i ekipa koja naručuje s platforme dobartek.hr.

Naruči besplatnu dostavu na dobartek.hr

U Fast foodu IN brzina je vrlina pa će hrana u kratkom vremenu dospjeti na tvoju kućnu adresu. Jelovnik je uistinu šarolik, a na tebi je samo da otvoriš stranicu dobartek.hr te u samo nekoliko klikova osiguraš svoju porciju. A prije toga možeš preletjeti i komentare drugih korisnika koji će ti možda dobro doći prilikom odabira.

Ponuda ovog splitskog fast fooda odlična je i za proslave, pa ti se u svega nekoliko brzopoteznih klikova hrana može stvoriti na tvojoj party destinaciji. Primjerice, porcija miješanog mesa uz krumpiriće u kombinaciji s pohanim sirom ili povrćem sa žara; što kažeš? 

Fast food In u dobartek.hr aplikaciji

A kako bismo ti dodatno olakšali donošenje odluke, evo nekoliko prijedloga obroka kojima se možeš počastiti ovaj tjedan.

Za jednu osobu

tortilja piletina + sezonska salata + Cedevita Go = 69 kn

Za dvije osobe (ili više) 

miješano meso + krumpirići + povrće sa žara + Pipi = 107 kn

Jelovnik za party ekipu

pizza IN + dupli cheeseburger IN + tortilja IN + pohani sir + Coca-Cola + Zlatni Pan = 175 kn

Svaki dan #UživajOffline i dobar ti tek!

Bespatna dostava hrane u Splitu

18.2.2020. 12:51:02
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.