Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

0,00 kn
Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.
Odaberi restoran i dodaj jela po želji.

Moja omiljena jela

Wok je uvijek dobra ideja!

Pogotovo ako ti padne na pamet da naručiš nešto iz That’s all Woks, inače prvog splitskog wok bara.

Wok je uvijek dobra ideja!

Vesela ekipa samo za tebe i tvoju ekipu priprema veganska i mesna jela, a u ponudi je i bezglutenski program kao i ekološki uzgojene namirnice s pečatom azijske kuhinje. Dok oni osmišljavaju nove recepte, ti klikom na dobartek.hr pogledaj što se nudi na jelovniku WOK bara

 Zar piletina s kineskim rezancima u teriyakiju, junetina s jasmin rižom u slatko-kiselom umaku ili losos s rižinim rezancima u kombinaciji s đumbirom i češnjakom ne zvuče savršeno? Što kažeš na svinjetinu s udon rezancima u ljutom umaku ili kozice sa staklenim vermicellijem u japanskom umaku? Tu su i brojne ostale riblje verzije woka, ali i one s dimljenim tofu sirom, seitanom, integralnom rižom ili tjesteninom. Ako nisi avanturistički tip i voliš da je sve po špagu, uvijek možeš odabrati piletinu u umaku od kikirikija ili jednostavno, prema vlastitom nahođenju i željama, kreirati svoj wok odabirom osnovnih sastojaka, priloga i umaka. U WOK baru je sve moguće! Porcije su im toliko slasne da, ruku na srce, nema ni potrebe da kući isprobavaš ovu kulinarsku tehniku. Samo odabereš što ćeš, u nekoliko klikova naručiš, čekaš dostavu i ubrzo uživaš offline.

Naruči dostavu woka u Splitu

U bogatoj ponudi nude i kolačić s porukom po veoma povoljnoj cijeni pa ne propusti saznati što te čeka. U jedno smo sigurni − uživat ćeš maksimalno, uz minimalno napora.

Besplatna dostava hrane u Splitu na dobartek.hr

Dok čekaš porciju, evo ti nekoliko zanimljivosti o woku. Ako možda još ne znaš, to je jedna od kulinarskih tehnika, a kombiniranje kuhanja, prženja pa opet kuhanja recept je za ovu savršenu deliciju. Wok tava najprije se počela upotrebljavati u Kini, a kasnije se proširila i na istočnu, južnu i jugoistočnu Aziju. A kad je Zapad probao što i kako Istok jela sprema, vrlo je brzo gotovo svako kućanstvo pribavilo sebi ovu fenomenalnu tavu.

Naruči wok na dobartek.hrDiiing-doong… Ustani i vidi tko ti kuca na vrata! Mislimo da ti je stigla dostava… Je, kolačić s porukom kaže da je to tvoja porcija na vratima. Dobar ti tek!

5.2.2020. 12:01:01
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.